vrijdag 31 december 2010

Wondere webwereld (2) - filmpje kijken ?

Sinds Youtube worden we via het internet overspoeld met tal van sites waarop filmpjes allerhande te zien zijn. Ook over jagen en vissen valt er veel te vinden. Soms interessant en leerrijk, vaak ook vervelend en oude wijn in nieuwe zakken.
Nog net voor het jaareinde wil ik jullie toch attent maken op de Duitse website http://www.bisclips.tv/, Dein Angel Video Magazin.
Vooreerst is deze site een promotiekanaal voor het hengelmagazine Rute & Rolle en nieuwe hengelproducten, maar dit neemt niet weg dat hier ook tal van andere, vaak boeiende,  filmpjes te zien zijn. Veel aandacht gaat uit naar hengelen op roofvis en salmoniden, maar ook karpervissen, witvissen , zeehengelen, hengeltechniek, visreizen en zelfs koken (het zou anders geen Duitse website zijn) komen uitvoerig aan bod. Ook vissen in ScandinaviĆ«, voor veel Duitsers de eerste keuze qua hengelbestemming, wordt vaak behandeld.
Uit de videos blijkt alvast dat ook in Duitsland zich een technische omwenteling op hengelgebied heeft voltrokken en dat het catch and release-principe ook in dit land de kop boven water steekt. Positief, nietwaar ?
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten